Algemene voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn inclusief b.t.w en exclusief eventuele verzendkosten.
 
Om fouten te voorkomen, kan er uitsluitend via deze webshop worden besteld.

Geen verkoop aan huis.

Na ontvangst van uw betaling (tenzij anders overeengekomen), worden de goederen zo spoedig mogelijk en binnen de afgesproken levertermijn verzonden. Bestellingen die worden afgehaald, kunnen op dat moment worden betaald (zie bestelproces). 

Wij verzenden onze pakketten per post of DHL. Zij leveren binnen afgesproken termijnen. Wij kunnen echter niet aansprakelijk gesteld worden, wanneer de levering van een pakket toch vertraging oploopt.
 
Wanneer de door u bestelde artikelen niet in voorraad zijn bij onze leverancier, ontvangt u daar per direct bericht van. In dat geval wordt een vervangend artikel aangeboden en eventuele betalingen verrekend cq teruggestort.
 
De verkoopprijzen in deze webshop zijn met de meeste nauwkeurigheid berekend en vermeld. Mocht er echter een duidelijk aanwijsbare tikfout zijn opgetreden, dan zijn wij gerechtigd om toch voor de juiste prijs te leveren.

Eventuele klachten over een bestelling dienen binnen 3 dagen na aflevering per email bij ons binnen te zijn. Klachten die later komen, worden niet meer in behandeling genomen.

PRIVACY VERKLARING.

Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, komen wij in het bezit van uw persoonlijke gegevens. Deze gegevens hebben we nodig om uw bestelling naar u te kunnen verzenden en u eventueel over uw bestelling te kunnen informeren. Deze gegevens blijven in ons bezit en zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt of aan derden worden verstrekt.