Ons hondje Jacky

14,95

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Ons hondje Jacky

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

'Ons hondje Jacky' gaat over de veertien jaar dat het diertje bij ons is geweest. Ze kwam als puppy, maar was 'ons kind' toen we in 2012 afscheid van haar moesten nemen.

Waarom was het hondje zo bijzonder voor ons? Ten eerste omdat ze na een verschrikkelijk bijtincident bijna voortdurend iets mankeerde. Ten tweede door haar buitengewoon zachte karakter en tot slot omdat ze als 'enige dochter' altijd bij ons was.

Hoewel we het al tijden aan zagen komen, was het daarom toch een enorme klap voor ons dat ze op een gegeven moment zo ziek werd dat we haar in moesten laten slapen. Ik had al wel eens van andere mensen gehoord dat dit heel erg heftig was, maar vond het nog veel erger dan ik ooit had verwacht.

Naast dat ik met dit boek heb willen vertellen hoeveel ik om ons hondje gaf, heb ik mezelf ook de vraag gesteld of het niet wat overdreven was om zoveel verdriet om het sterven ven een dier te hebben. Ik ben me er namelijk heel goed van bewust, dat veel mensen weinig begrip voor mijn gevoelens zullen hebben.

Ik liep al een aantal jaren rond met het idee om een vrolijk boekje over Jacky te schrijven. Toen ze plotseling zo ziek werd dat er een eind aan haar leven kwam, werd het echter een verhaal met een lach en wel degelijk tranen. Toch hoop ik dat het boek voor iedere dierenliefhebber een waardevol bezit zal zijn.

Neem contact met ons op

insiderhenk@gmail.com