Over mij

 
Ik ben geboren in Ermelo (1961) en opgegroeid in Veenhuizerveld, een geweldige buurt in het dorp Putten (Veluwe). Mijn huis stond op een paar minuten lopen van mijn voetbalclub Rood-Wit'58. De vereniging die het grootste deel van mijn leven heeft bepaald en nog steeds heel belangrijk voor me is. Na mijn 'voetbalcarrière', die geen succes was, ben ik er eind jaren 70 namelijk vrijwilliger binnen de jeugdafdeling geworden en dat doe ik nog steeds met heel veel plezier.   


Toen ik ging schrijven, was het me daarom vrij snel duidelijk waar ik dat het beste over kon doen. Natuurlijk over mijn enige en grote hobby. Niet over bekende voetballers en/of wedstrijden/toernooien, maar over zaken die ik tijdens mijn vrijwilligerswerk heb meegemaakt.  

Als ik mijn werk een mooie naam moet geven, zou ik het een combinatie van fictie en non-fictie noemen. Op de werkelijkheid gebaseerde verhalen in een romantisch jasje gestoken (het gaat dus niet over bestaande personen en/of gebeurtenissen). Al hoor ik van kennissen wel dat ze tijdens het lezen mijn karakter herkennen, maar dat blijk ik als een compliment te moeten ervaren.

Wat wil ik met mijn werk bereiken? Dat mensen na gaan denken over wat het belangrijkste voor hen is. Hun vereniging of hun gezin, relatie, werk en/of opleiding.

Neem contact met ons op

insiderhenk@gmail.com