Herhaling?

16,95

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
herhaling

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

Dit is het vervolg op mijn debuutroman 'Getrouwd met voetbal'. Jan, Nel en de kinderen Rob, Kim en Tom zijn inmiddels bijna zes jaar ouder en hebben een aantal erg gelukkige jaren met elkaar gekend.

Als Tom zijn eerste stappen op het liefdespad zet en weer contact zoekt met zijn vader Kees, ontstaan er echter al snel problemen in het gezin. Nel lijkt namelijk een keuze te moeten maken tussen Tom en haar man Jan.

Omdat ze dit niet kan, ontstaan er steeds meer scheurtjes in hun voor het oog zo stabiele huwelijk. Door een aantal heftige gebeurtenissen, komt hun relatie zelfs in gevaar en lijkt de geschiedenis zich voor Nel te herhalen.

Haar gezin valt in ieder geval volledig uit elkaar. Rob en Kim spannen samen en zoeken hun eigen weg. Jan trekt zich terug in somberheid. Zelf twijfelt ze tussen verantwoordelijkheid en liefde en Tom meent dat zijn vader de enige persoon is die hem zowel sportief als privé kan helpen.

De jongen denkt ondertussen de liefde van zijn leven te hebben ontmoet en hoewel hij haar ook weer snel uit het oog verliest, kan hij het meisje niet meer uit zijn gedachten krijgen. Al lijkt hij dat door de schuld van zijn vader wel te moeten en dat heeft een enorme invloed op de knaap zijn leven.

Hij denkt echter toch al snel weer een nieuwe  liefde te hebben gevonden, maar echt gelukkig wordt hij daar niet van. Het verleden blijft namelijk niet alleen Jan en zijn moeder, maar ook hem achtervolgen. Het is dan ook heel lang onduidelijk of ze alle narigheid ooit nog van zich af kunnen schudden, maar uiteindelijk komt daar toch een antwoord op.  

Neem contact met ons op

insiderhenk@gmail.com