In de Wissel

16,95

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
in-de-wissel

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

De hoofdpersoon van dit verhaal is Theo. Een jonge jongen die maar één doel heeft en dat is op een zo hoog mogelijk niveau voetballen. Daar heeft hij alles voor over en die ambitie bezorgt hem gelijk voorin het boek al een erg groot probleem.

Naast het voetbal, baart ook de liefde hem regelmatig de nodige zorgen. Hij heeft meerdere relaties en steeds denkt hij de ware te hebben gevonden, maar elke keer draait het weer op een enorme teleurstelling uit.

Het voetbal lijkt zelfs uitsluitend uit ellende te bestaan. Door zijn rechtlijnigheid komt hij namelijk nogal eens in conflict met mensen van zijn club. Plus dat hij voortdurend de pech heeft, dat hij tijden niet kan spelen door blessures en andere vervelende en soms ingrijpende gebeurtenissen.

Hierdoor neemt hij eerst het besluit om helemaal met voetbal te stoppen, maar daar komt hij later weer op terug en met succes. Als het ook in zijn werk en met de liefde eindelijk goed gaat, lijkt niets zijn ware geluk meer in de weg te staan. Het valt echter opnieuw tegen, want nu zorgen ziekte en oneerlijke mensen dat het leven van hem en zijn vrouw ontzettend moeilijk wordt.

De vraag of het allemaal toch nog goed komt en of hij iets van alle tegenslagen in zijn leven heeft geleerd, wordt beantwoord op de laatste pagina van het boe
k.

Neem contact met ons op

insiderhenk@gmail.com