Getrouwd met voetbal

16,95

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
getrouwd-met-voetbal

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

Een verhaal over een jong gezin dat een een rustig en gelukkig leven leidt. Tot blijkt dat Tom, de oudste zoon, een bovengemiddeld goede voetballer is. Vader Kees kan namelijk totaal niet met het voetbalsucces van zijn zoon omgaan.

Hij slaat finaal door en zorgt er met zijn gedrag voor dat de jongen zowel op school als op de voetbalclub en thuis heel veel problemen krijgt. Erger nog, is dat het hele gezinsleven in het teken van voetbal komt te staan en alleen Tom  nog aandacht van zijn vader krijgt. 

Moeder Nel en de twee andere kinderen, Kim en Rob, moeten zich dus zelf maar zien te redden en hierdoor stapelen de problemen in het gezin zich steeds meer op. Ze leven van het ene naar het andere incident en natuurlijk is dit ook heel erg slecht voor het huwelijk van vader en moeder. Toch blijven zowel de beide ouders als de kinderen ieder op zijn of haar eigen manier verwoed vechten voor wat levensgeluk. 

Tot het laatste hoofdstuk, blijft het echter onduidelijk of hen dit gaat lukken. Zeker omdat vader Kees steeds meer begint te drinken en het gezin zelfs in een levensbedreigende situatie terechtkomt.

Ik probeer met dit verhaal aan te geven wat de werkelijke waarde van voetbal is. Het is een schitterende sport waar veel mensen wekelijks van genieten, maar het wordt vaak veel belangrijker gemaakt dan het in werkelijkheid is. Vooral door de vele ouders die hun nog jonge kinderen in gedachten al zien schitteren als profvoetballer. De realiteit is echter, dat er maar heel weinig mensen hun brood met voetballen verdienen en daarom wordt het ook vaak de belangrijkste bijzaak van het leven genoemd.

Neem contact met ons op

0630514134
insiderhenk@gmail.com